Vill du vara med i årets konstbilaga? Gör såhär!

Det våras och påsk och Konstrundan närmar sig. Som vanligt ger Ystads Allehanda ut en konstbilaga, fullmatad med intervjuer, tips, ett kalendarium med utställare och mycket annat.
Vill du vara med i den?
Konstrundan • Publicerad 1 mars 2023

Är du konstnär och ställer ut under Konstrundan i sydöstra Skåne så mejla uppgifter om utställningen. När, var, vad och vem som ställer ut vill vi veta, och bifoga eventuellt en bild på något av de utställda verken så sammanställer vi uppgifterna i vårt konstkalendarium. Mejla till: konstrundan@ystadsallehanda.se

Vi vill ha uppgifterna så snart som möjligt, senast fredagen 17 mars. Konstbilagan ges ut 1 april.

Vi ses på konstrundan! Kulturredaktionen.

Förra årets konstbilaga.
Förra årets konstbilaga.
Ulf MårtenssonSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.