Annons
Nyheter

Årets jullåtar från Saxell

Familjen Saxell (Jennifer och Michael med två av barnen, döttrarna Tessa och Mattea) samlades kring pianot hemma i lägenheten i Ystad för att sjunga egna och andras jullåtar.
Nyheter • Publicerad 20 november 2009
Foto: 

De växlar om vid solomikrofonen och Michael spelar alla instrument, mest akustisk gitarr och piano.

Jennifer Saxell både inleder och avslutar (trodde jag, men sen kom ju också det lekfulla extraspåret Caroling outtakes) med a capella-versioner av Come Emmanuelrespektive In the bleak midwinter. Hela familjen sjunger så vackert ihop i Välkommen till vår julestund, en av Jennifers och Michaels nya julmelodier på svenska eller engelska.

Annons

Fast allra finast är ändå Allt som saknas är du(text av Ingela "Pling" Forsman till Michaels melodi) som Tessa, näst yngsta dottern, sjunger så fantastiskt otroligt underbarast. Snacka om Agnetha Fältskog-varning! Och direkt därefter följer Tror du att tomten finns(också av Saxell/Forsman) med Michael Saxell och ett gäng julglada ungar från en tredjeklass i Ystad.

Årets två jullåtar, i mina öron.

Bengt Eriksson
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons