Annons
Nyheter

Hemmaseger i Svartekampen

Marsvinsholms IF vann på hemmamattan. Klubbens ungdomar samlade ihop flest poäng och kammade hem lagsegern i Svartekampen.
Nyheter • Publicerad 4 november 2002

- Inte speciellt oväntat. Tyvärr var det lite för dålig klass på tävlingen och jag vet inte riktigt vad det beror på. Den krockade inte med någon annan tävling, sa MIF-ledaren Robert Persson. Hemmaklubben tog hem sju klassegrar. Glada vinnare var Sebastian Lönnborn, Andreas Nilsson, Kristoffer Knutsson, Linus Karlsson, Robin Severinsen, Alexander Jersgren och Sebastian Landström. I klubbtävlingen stod Marsvinsholm i en klass för sig. Skurup slutade på tredje plats efter flera fina individuella prestationer. Jonathan Fors vann 35-kilosklassen och fick pris som tävlingens bästa pojkbrottare. Klubbkompisen Jonas Nilsson tog också hem en klasseger. Två segrar blev det även för BK Pan genom Leon Clarke och Tobias Erlandsson. Leon Clarke blev dessutom utsedd till tävlingens bästa knattebrottare.

Patrik Nyström patrik.nystrom@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons