Annons
Nyheter

Lovande smörigt

Enrique Iglesias är typexemplet på en sådan artist vars material jag i egenskap av någorlunda seriös musikkritiker, verkligen inte vill uppskatta.
Nyheter • Publicerad 5 juli 2007

Därför smärtar det mig att jag faktiskt redan efter första lyssningen lärt mig texten till singeln Do you know? (The ping pong song), och till och med finner den riktigt medryckande. Ytterligare ett par spår av samma melankoliskt underbyggda popkaliber inleder plattan, och väcker förhoppningarna om ett ganska hyfsat åttonde album från den spanske guldgossen.  Dess värre gör sig de sedvanligt såsiga balladerna, den obligatoriskt lättuggade danspopen och de halvdana r'n'b-försöken snart påminda, och det som såg så förvånansvärt lovande ut slutar endast i ännu ett sydeuropeisk smörpaket med en överdos medelhavssalt. Oscar Sundell Betyg: Tre Enrique Iglesias InsomniacInterscope Records 

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons