Annons
Nyheter

Malmsjö, Göranzon och Stengård till Håslöv

Tre rutinerade artister -Marie Göranzon, Jan Malmsjö och saxofonisten Johan Stengård - turnerar tillsammans i vår, och framträder bland annat i Håslövs kyrka.
Nyheter • Publicerad 27 februari 2003
Foto: 

Johan Stengård, Marie Göranzon och Jan Malmsjö åker på turné. Marie Göranzon har sammanställt ett program som ska lyfta fram det allra bästa hos trion, meddelar arrangören. Dikter, texter, visor - romantiska som mustiga - sånger och mycket saxofon samsas i en nära två timmar lång konsert, präglad av begreppen kärlek, hopp och medmänsklighet. För Göranzon och Malmsjös del har betoningen lagts på svenska poeter och visdiktare, men även Shakespeare och Tage Danielsson får plats i programmet. Man lovar också att de kända melodier som är förknippade med Malmsjö respektive Stengård ska framföras. Annars kommer stora delar av musiken från herrarnas senaste cd-skivor, Stengårds "Det Vackraste" med svenska melodier och Malmsjös "Andligt", där hela behållningen går till Läkarmissionen. Med på klaviaturer finns också musikern Andreas Landegren. Trions turné inleds den 11 mars i Falköping, och gör sedan nerslag i S:t Pauli kyrka i Malmö den 13 mars innan den når Håslövs kyrka den 15 mars klockan 15.

Lars Thulin lars.thulin@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons