Annons
Nyheter

Musik till stöd för barnsjukhus

På onsdagskväll blir det levande musik på Åvalla utomhusscen i Ystad. Musikfestivalen äger rum som stöd för alla barnen på Astrid Lindgrens barnsjukhus.
Nyheter • Publicerad 21 maj 2003
Arkivbild: Mathias Rahm
Arkivbild: Mathias RahmFoto: 

Bakom arrangemanget står sex gymnasieelever på Österportsskolans handelsprogram. Sedan mitten av februari i år har tjejerna arbetat med att boka artister, ragga sponsorer samt ordna nödvändiga tillstånd. Bild: Mathias Rahm Det är Zabina Richard, Angelica Magnusson, Josefin Lindholm, Jennie Eriksson och Emilia Lundberg i Hp3c som gjort arbetet som en del i utbildningen. Bland de bokade artisterna återfinns bland andra Isolators och Anna Hansson från Popstars och Sikta mot stjärnorna. Samtliga uppträder på en nybyggd utomhusscen på Åvalla, strax söder om Parkskolan, i Ystad. Överskottet från evenemanget går till alltså till Astrid Lindgrens barnsjukhus.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons