Annons
Nyheter

Onsdag 16 januari

Nyheter • Publicerad 15 januari 2002

Howards End

Drama

Annons

Oscarbelönad filmatisering av E. M. Forsters roman. Klasskillnader och det som blir resultatet när människor från olika klasstillhörigheter möts i Storbritannien på 1910-talet står i centrum. Ett koppel av Englands främsta skådisar syns i rollerna. Emma Thompson tog hem en Oscar. (1992)

Betyg: 4

SVT1 21.30

Dödsvänner

Drama

Jennifer Blanc spelar missanpassad student som lär känna en meningsfrände (Shannen Doherty från "Förhäxad") och blir besatt av att ta över dennes liv och pojkvän. (Friends 'til the end, 1997)

Betyg: 2

TV3 21.00

Handgun

Action

Annons

För att komma åt ett undangömt rånbyte måste sönerna till en av rånarna samarbeta. Eftersom de inte haft mycket med varandra att göra blir det svårt. Halvhyfsad B-action. (1994)

Betyg: 2

TV4 00.15

Hero and the terror action

Action

Sitt inte uppe för denna film! Chuck Norris, som numera kränger mirakelmaskiner för bodybuilding på tv, spelar polis som av en slump fångar en efterlyst bov. Denne smiter naturligtvis från fängelset och jakten är i gång. Norris är mer trovärdig i reklamfilmerna på tv-shop än i denna actionkalkon. (1988)

Betyg: 1

Kanal 5 01.25

Bo-Göran Holmegard
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons