Annons
Nyheter

Övrigt

Att vara hundägare innebär så mycket mer. Vi bör förstå en del om hur hunden och flocken fungerar för att kunna använda oss av de signaler som hundarna använder.
Nyheter • Publicerad 4 mars 2002

Hunden har lättare att förstå oss om vi försöker använda deras "språk" än om vi helt och hållet ska lita på att de lär sig vårt språk. Här kommer också att ligga artiklar om människor och hundar som ägnar sig åt speciella uppgifter, t ex jägare och poliser. Även aktuella debattfrågor inom hundvärlden hamnar under denna rubrik. Hunden utvecklas hela tiden Hundar som förstör inredningen Har hundar glädje av varandra? Kan vi lära oss av vargarna? Alla hundar är inte lika Finns intelligenta hundar? Hur förstår vi varandra? Bygg upp en stabil flock Vad gör bevakningshunden? En förklädd varg i kopplet Hur man lär hunden leta upp saker

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons