Annons
Nyheter

Recension rubrik:Från jordens alla hörn

Wow! Blandning från världens många hörn. Det finns mycket att gilla med Ayeshas senaste album. Främst de mångkulturella inslagen men även lekfullheten och de ganska djupa budskapen i många av hennes texter.
Nyheter • Publicerad 11 juli 2007

Jag kan sitta hemma i soffan och lyssna på All over - blunda och känslan den skapar är den samma som när man precis kommer in på en dunkelt belyst klubb, när man trevande genom folkmassan söker en plats på dansgolvet. Lite besviken är jag när jag öppnar ögonen igen.

All over är första singeln från albumet och är en mystiskt skön klubbhit som visar en sida av Ayesha som jag verkligen gillar.

Annons

Och hon är lite all over the place - det behövs fler människor som förespråkar hur viktigt det är att följa sina drömmar. Medverkande på albumet är bland annat Patrik Berger, E "Ishi" Mougha och Andreas Angel.

Ayesha tycks ha många sidor - och albumet är en skön spegling av henne.

Lotta JönssonBetyg: FEMR & B

Ayesha

The Lobby

(Aqueen)

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons