Annons
Nyheter

Skön silverkyss för OS-hjälten

En av Sveriges få medaljhjältar i OS i Salt Lake City fick ett varmt mottagande på tisdagen när han återvände hem till Jämtland.
Nyheter • Publicerad 19 februari 2002

På flygplatsen väntade ett rejält uppbåd med flickvännen Åsa Möller i spetsen på Richard Richardsson, som vann silver i parallellstorslalom på snowboard. Och naturligtvis fick OS-hjälten Richard en skön silverkyss av flickvännen Åsa. - Det känns lite omtumlande med all den här uppståndelsen. I normala fall när jag återvänder från en tävling brukar jag kunna passera genom Frösö flygplats tämligen obemärkt, sade Richard Richardsson som uppvaktades av familjen, släkt och vänner samt företrädare för hemmakommunen och Jämtlands idrottsrörelse. - Det är sköna känslor jag har med mig hem från OS. Det var en obeskrivligt härlig känsla när jag fick ta emot medaljen, berättade Richard Richardsson.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons