Annons
Nyheter

Stölder på flera campingar under natten

Flera boende på Sandskogens camping blev under natten bestulna. Även på campingen i Tobisvik har stölder skett under natten.
Nyheter • Publicerad 3 juli 2007

Det är enligt uppgift två unga män som smugit runt på campingarna och gått in i både tält med sovande och förtält. Vad de har kommit över är i nuläget oklart. Något exaktare signalement har heller polisen inte att gå efter.

I Sandskogen har två fullbordade stölder och ett försök skett. I Tobisvik har tre stölder samt ett försök skett.

De flesta bestulna har sovit och har inte sett något. Polisen har dock något vittne. Att både Sandskogens och Tobisviks campingar drabbats av stölder under natten gör att polisen misstänker att samma gärningsmän åker från camping till camping.- Det man kan man misstänka. Förra sommaren hade vi liknande fall där ett och samma gäng åkte runt på campingar och stal, säger Kristina Andersson, inre befäl vid Ystadspolisen. Joel Eriksson

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons