Nyheter

TFF slipper betala skattemyndigheten

I går fattade kammarrätten sitt beslut: Trelleborgs FF slipper betala in de pengar som skattemyndigheterna krävt in i arbetsavgifter för de tre jugoslaviska spelarna Vujadin Stanojkovic, Dragan Drljaca och Amir Teljigovic - åtminstone tills vidare.
Nyheter • Publicerad 9 januari 2002

- Fram tills domstolen sagt sitt behöver vi inte betala in en krona enligt domen från kammarrätten och det känns skönt, kommenterar TFF:s ordförande Bo Forsén.

Enligt kammarrätten är utgången i tvisten mellan Trelleborgs FF och skattemyndigheten oviss och eftersom det inte är bevisat att TFF gjort sig skyldigt till något brottsligt, behöver man inte betala in några pengar för tillfället.

- Vi räknar med att tvisten kan ta ett par-tre år att reda ut i länsrätten, tippar Forsén. Innan dess behöver vi inte betala in några pengar och förhoppningsvis kommer vi också att få rätt till slut.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.