Annons
Nyheter

TFF slipper betala skattemyndigheten

I går fattade kammarrätten sitt beslut: Trelleborgs FF slipper betala in de pengar som skattemyndigheterna krävt in i arbetsavgifter för de tre jugoslaviska spelarna Vujadin Stanojkovic, Dragan Drljaca och Amir Teljigovic - åtminstone tills vidare.
Nyheter • Publicerad 9 januari 2002

- Fram tills domstolen sagt sitt behöver vi inte betala in en krona enligt domen från kammarrätten och det känns skönt, kommenterar TFF:s ordförande Bo Forsén.

Enligt kammarrätten är utgången i tvisten mellan Trelleborgs FF och skattemyndigheten oviss och eftersom det inte är bevisat att TFF gjort sig skyldigt till något brottsligt, behöver man inte betala in några pengar för tillfället.

- Vi räknar med att tvisten kan ta ett par-tre år att reda ut i länsrätten, tippar Forsén. Innan dess behöver vi inte betala in några pengar och förhoppningsvis kommer vi också att få rätt till slut.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons