Annons
Nyheter

Två åtalade för våldtäkt i Trelleborg

De två 20-åriga män som suttit häktade misstänkta för att ha våldtagit en 14-årig flicka i Trelleborg i slutet av september åtalades på fredagen.
Nyheter • Publicerad 1 november 2002

Båda männen nekar till att de tvingat flickan till sexuellt umgänge men deras berättelser stämmer inte överens. Våldtäkten ska ha ägt rum dem 28 september vid Vannhögskolan i Trelleborg. Flickan hade bestämt träff med en kille men det visade sig att det var en person med samma namn som dök upp tillsammans med fyra andra män. Strax efter ska två av män tvingat sig till sexuellt umgänge med flickan. Enligt åklagaren Ingegerd Jigin har båda genomfört ett samlag med flickan vilket ska ha skett mot hennes vilja. - Hon har märken på kroppen som kan ha uppkommit i samband med våldtäkten om det gått till så som hon berättat, säger Ingegerd Jigin men hon säger samtidigt att det inte handlar om något grovt våld. Båda männen som är hemmahörande i Malmö sitter häktade på sannolika skäl misstänkta för våldtäkt och döms de kan straffet bli minst två års fängelse.

Jenny Isaksson jenny.isaksson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons