Annons
Nyheter

Vällovliga tolkningar

Man kan förstås inte bedöma Make some noise utifrån samma måttstockar som andra skivor. Albumet är en dubbel med kända artister som gått samman under Amnestys fana för att samla in pengar till det krigshärjade Darfur.
Nyheter • Publicerad 5 juli 2007

Några av världens största artister som U2, Christina Aguilera, Black Eyed Peas och R.E.M tolkar John Lennon.  Kvalitén är jämn men det är knappast tacksamt att heta Avril Lavigne och göra Imagine. Aerosmiths samarbete med Sierra Leone's Refugee All Stars på Give peace a chance är en stor överraskning och Postal Services Grow old with me är riktigt bra även utanför sammanhanget. Revolutionerande är det knappast (artisterna är trogna originalen) men du får en schysst dubbelskiva samtidigt som du slår ett slag för freden. Det väger förstås tyngre än musiken i det här fallet.  Alex RegnérBetyg: Tre Blandade artister-Make some noise - Save DarfuWarner 

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons