Annons
Nyheter

YIF vann, TBK förlorade

Det blev seger för Ystads IF men förlust för Tomelilla BK när Full House gästade sydöstskåne i helgen i division 1-bowlingen.
Nyheter • Publicerad 14 mars 2004

Seriefinalen i div 1-bowlingen mellan Ystads IF och Full House från Ängelholm saknade ingenting. Efter en riktigt spännande avslutning vann hemmalaget YIF med knappa 11-9 och därmed är spänningen intakt i serietabellens topp. Anders Kviske var den som fixade segern ihop med Tomas Johansson. Kviske slog till med 288 poäng i avslutande serien. Kunde TBK vinna över Full House skulle YIF fått ett gyllene läge, men detta hopp grusades ganska snabbt. Full House hade läget under kontroll i matchens inledning och efter halva matchen var det klar ledning med 7-3 och sedan höll de ställningarna och nu är det fördel Full House i kampen om kvalplatsen. I detta läge var det verkligen dags för TBK att sparka loss, men tyvärr det blev inget att detta. Två spelare i hemmalaget försökte i alla fall. Andreas Persson 951 och Per Håkansson 873 poäng. men två spelare kan inte spela för åtta och därför hade heller inte Full House något större besvär att hålla siffrorna på deras sida. 12-8 blev det till slut.

Jan Andersson jan.andersson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons