unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Ett rum där tiden stannat

Sarah Klang.
Sarah Klang.
Foto: Claudio Bresciani/TT

Sarah Klangs debutalbum är mer än bara lovande. Det känns som en tidsparadox, som att plötsligt snubbla över mittpunkten i någons diskografi. Och det känns också passande att Klang i sin debut inför den breda tv-publiken i "På spåret" iklädde sig "Mama" Cass Elliots skor och sjöng "Make your own kind of music".

För musiken på "Love in the Milky Way" delar stamtavla med den finaste 60-talspopen, lika delar soldränkt varm och kyld av präriens gnistrande stjärnhimmel. Med små men effektiva medel placerar Sarah Klang och låtskrivarkollegan och producenten Kevin Andersson låtarna i rum utan väggar, tak och golv, där tiden för länge sedan stannat.

På många sätt känns det som att musiken, det sorgsna anslaget, den förkrossande vackra stämsången i refrängen på "Lover", alltid har funnits där ute i etern. Sarah Klang kanaliserar bara allt på ett fantastiskt sätt som är svårt att värja sig mot. Men vem skulle å andra sidan vilja göra det?

Pop

yayayayaya
Sarah Klang
Titel: Love in the Milky Way
Skivbolag: Pangur Records

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på ystadsallehanda.se, appen MinYA och e-tidning mån-lör. Endast 79 kr första månaden! (ord pris 199 kr)