Annons
Nöje

Hallå där...

...Anna Gavies (Gavelin privat), som tävlat i Melodifestivalens tävling webbjoker, men blev utslagen i tredje röstningsomgången nu i veckan.
Nöje • Publicerad 6 november 2009
Anna Gavies.
Anna Gavies.Foto: 

Känns det tungt?

 

Annons

– Nja, det känns rätt bra ändå. Det är roligt att vi kom så långt som till top 50. Och fi fick mycket ut av att vara med. Nu vet väldigt många om att vi gör musik tillsammans.

 

Vi syftar i det här sammanhanget på dig och låtskrivarna och musikerna Bo Axenheimer och Linda Rydh. Kommer ni att jobba vidare i den trion?

 

– Ja, det kommer vi att göra. Nu har vi jobbat ihop i ett år, och funnit våra olika roller. Och vi jobbar bra tillsammans.

 

Hur ser era närmaste planer ut?

 

– Nu ska vi satsa hårt på debutskivan, där tävlingslåten The Sweetest Days ska vara med. Vi håller på att arbeta med de sista två låtarna nu. Det kommer att bli 14 låtar totalt, och vi hoppas kunna släppa skivan i januari.

 

Annons

Vilka reaktioner har du fått på deltagandet i webbjoker-tävlingen?

 

– Jag har hört många säga saker i stil med "wow Anna, jag visste inte att du kunde sjunga så bra". För jag har sjungit i kör under större delen av mitt liv, men aldrig gjort någonting sånt här tidigare. Och många har hjälp till att sprida vår musik via facebook och iknande. Så det har varit mycket positivt.

Emil Sandgren
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons