Annons
Nöje

Tyst kupé mot våld och droger

De fyra Ystadskillarna i gruppen Tyst kupé har bland annat medverkat på en skivan "Var hälsad" mot våld och droger.
Nöje • Publicerad 11 november 2008
Foto: 
Bröderna Sebastian, 23, och Lukas Söderberg, 17, tillsammans med Christoffer Zaar, 17, och Tim Nilsson, 17, i gruppen Tyst kupé. Bild: privat
Bröderna Sebastian, 23, och Lukas Söderberg, 17, tillsammans med Christoffer Zaar, 17, och Tim Nilsson, 17, i gruppen Tyst kupé. Bild: privatFoto: 
Foto: 

Det är bröderna Sebastian, 23, och Lukas Söderberg, 17, som tillsammans med Christoffer Zaar, 17, och Tim Nilsson, 17, bildat gruppen Tyst kupé. I november 2008 hade samarbetet pågått i omkring ett år.

Musiken håller de på med på sin fritid, men killarna har redan hunnit släppa sin musik på skiva. Visserligen ingen egen skiva, men de medverkar på skivan "Var hälsad" som släpptes som en del av ett projekt mot våld och droger.Lukas Söderberg är inte bara med i Tyst kupé utan även gruppen 0411. Dessutom kickar han solo under sitt riktiga namn.

Annons

Han gör en del musik med sin bror Lito som snart har rappat i ett år. Lukas har hållit på ungefär lika länge, men det är sen drygt ett år tillbaka som han började ta det riktigt seriöst. Då skaffade han en egen hemmastudio.

Lukas har bland annat varit med i radio angående sin musik.Både Lukas soloprojekt och Tyst kupé kan man lyssna på på Lukas Söderbergs Myspace-sida.

Frida Eriksson
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons