Annons
Nyheter

14-åringar misshandlade av stort gäng

Brott • Publicerad 3 juli 2020
14-åringar misshandlades av stort gäng i Kävlinge i Skåne på torsdagskvällen. Arkivbild.
14-åringar misshandlades av stort gäng i Kävlinge i Skåne på torsdagskvällen. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Ett stort gäng på mellan femton och tjugo killar gick till attack mot flera yngre pojkar i Kävlinge under torsdagsnatten, skriver Sydsvenskan.

Bråket ska ha börjat med att en 14-åring hotats och misshandlats inne på ett gym. Därefter har han dragits ut på gatan där ett större gäng något äldre killar väntade, som gick till attack med slag och sparkar.

Annons

Enligt tidningen har även ytterligare två 14-åringar misshandlats.

När polis och ambulanser kom till platsen hade gärningsmännen försvunnit, men händelsen finns på film, som överlämnats till polisen.

Polisen uppger att bråket startade redan tidigare på kvällen med ett bråk på en fotbollsplan. Enligt uppgifter till Sydsvenskan ska gärningsmannen och hans vänner ha följt efter den misshandlade 14-åringen och hans kompisar därifrån.

En av de tre anmälningarna om misshandel betecknas som grov, eftersom offret låg ner på marken när han fick ta emot sparkar och slag. Han ska också ha förlorat medvetandet.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons