Annons

Aguilera gör nygammalt ledmotiv till "Mulan"

Musik • Publicerad 7 mars 2020
Christina Aguilera. Arkivbild.
Christina Aguilera. Arkivbild.Foto: Marcio Jose Sanchez/AP/TT

Christina Aguilera har gjort en nyinspelning av låten "Reflection" till den nya versionen av Disneyfilmen "Mulan", skriver Variety.

Sångerskan har även en helt ny låt med på filmens soundtrack – "Loyal brave true" – som släpptes digitalt på fredagen.

Annons

Aguileras originalversion av "Reflection", ledmotiv till "Mulan" från 1998, var sångerskans första singel som okänd tonåring.

"Filmen 'Mulan' och låten 'Reflection' sammanföll med att jag fick mitt första skivkontrakt. Det är fantastiskt att komma tillbaka till en så otrolig film full av styrka och mening, och vars budskap fortfarande är aktuellt: Att vara sann mot sig själv, att vara den man är och att lära sig hur man är modig", säger Aguilera i ett uttalande.

Nya "Mulan" är en spelfilmsversion av Disneys animerade föregångare från 1998. Filmen bygger på en kinesisk folksaga om en flicka som drar ut i krig i sin pappas ställe.

"Mulan" har svensk premiär den 25 mars.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons