Annons

Amy Schumer har fött en son

Nöje • Publicerad 6 maj 2019
Amy Schumer har fött en son. I sin show "Growing" pratar hon om sin svåra graviditet. Pressbild.
Amy Schumer har fött en son. I sin show "Growing" pratar hon om sin svåra graviditet. Pressbild.Foto: Elizabeth Sisson/Netflix

Amy Schumer och maken Chris Fischer har fått sitt första barn. På Instagram har komikern lagt ut en bild efter förlossningen och refererar till att hon fött barn ungefär samtidigt som sin "ärkefiende" Meghan Markle.

"22.55 i går kväll. Vår kungliga bebis föddes", skriver hon i inlägget.

Annons

Amy Schumers har haft en svår graviditet, då hon lidit av hypermesis gravidarum eller allvarligt graviditetsillamående. Flera av hennes framträdanden på senaste humorshowturnén fick ställas in eftersom Schumer var tvungen att läggas in akut på sjukhus.

I sin stand up-show "Growing" på Netflix berättar hon att det inte heller har varit roligt att vara gravid exakt samtidigt som den glamorösa Meghan Markle.

– Varför hon är min dödsfiende? För att hon är gravid samtidigt som jag och jag tänker inte låta henne komma undan med det, sade Schumer i en intervju med i december.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons