Annons

Anthony van den Hurk till Helsingborg

Fotboll • Publicerad 5 mars 2020
Olympia blir Anthony van den Hurks nya arena. Arkivbild.
Olympia blir Anthony van den Hurks nya arena. Arkivbild.Foto: Andreas Hillergren/TT

Anthony van den Hurk. Så heter Helsingborgs senaste nyförvärv till årets allsvenska säsong. Tanken var från början att nederländaren skulle ansluta från MVV Maastricht i sommar, men han är på plats på Olympia redan i nästa vecka.

27-åringen har hittills den här säsongen stått för 17 mål och 3 målgivande passningar på 27 matcher i den nederländska andraligan.

Annons

Kontraktet med Helsingborg sträcker sig till och med säsongen 2022.

"Jag kan inte vara gladare än jag är. Jag förväntade mig att detta skulle ske tidigare men är glad över att det äntligen är klart. Mina väskor har varit packade i ett par veckor men under tiden klubbarna förhandlat har jag fortsatt gjort allt jag kan för MVV Maastricht. Jag såg träningsmatcherna mot IFK Göteborg och Elfsborg online och jag följde träningslägret på sociala medier. Nu ser jag fram emot att ansluta till laget och börja träna", säger Anthony van den Hurk i ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons