Annons

Basebollsäsongen i Japan skjuts upp

Baseboll • Publicerad 9 mars 2020
En rad försäsongsmatcher i Japans baseballiga har spelats utan publik, som här när Keiji Takahashis lag Tokyo Yakult Swallows mötte Yomiuri Giants. Nu skjuts premiären upp på grund av coronaviruset. Arkivbild.
En rad försäsongsmatcher i Japans baseballiga har spelats utan publik, som här när Keiji Takahashis lag Tokyo Yakult Swallows mötte Yomiuri Giants. Nu skjuts premiären upp på grund av coronaviruset. Arkivbild.Foto: Eugene Hoshiko/AP/TT

Japans professionella basebolliga, NPB, skulle ha inlett säsongen den 20 mars, men ligastarten skjuts upp till följd av coronavirusets spridning.

– Vi har beslutat att skjuta upp starten av ligan och strävar efter att ha den i april, säger ligachefen Atsushi Saito enligt AFP.

Sedan tidigare har landets högstaliga i fotboll skjutit upp alla matcher från den 25 februari till och med den 15 mars, och enligt tidningen Japan Times kommer fotbollsligan troligen att skjutas upp ytterligare.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons