Annons

Bieber och Sheeran gör gemensam låt

Musik • Publicerad 7 maj 2019
Justin Bieber är på gång att släppa ny musik för första gången sedan 2015, i samarbete med Ed Sheeran. Arkivbild.
Justin Bieber är på gång att släppa ny musik för första gången sedan 2015, i samarbete med Ed Sheeran. Arkivbild.Foto: Lionel Cironneau/AP/TT

Justin Bieber och Ed Sheeran tycks ha ett nytt samarbete på gång. Båda artisterna har lagt ut antydningar i sociala medier den senaste veckan och under tisdagen lade Justin Bieber som bekräftar att de två släpper en ny låt fredag den 10 maj.

Bilden föreställer ordet "Fri-yay" och Bieber taggar Sheeran och skriver "ny låt med den här killen". Senast de samarbetade var på Biebers låt "Love yourself" 2015, som Sheeran skrev tillsammans med Bieber och Benny Blanco.

Annons

En teori är att låten kommer att heta "I don't care", eftersom Bieber inkluderat det som ett alternativ i en omröstning och även lagt upp en video av en musikfil med titeln "idc_v05_10".

Justin Bieber har tidigare sagt att han tänker ta en paus från musiken, men bara några veckor senare ändrade han sig när han gästade Ariana Grandes spelning på Coachella och avslöjade att ett fjärde album är på gång.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons