GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Boris Johnson skriver sina memoarer

Storbritannien • Publicerad 16 januari 2023
Boris Johnson i spetember i fjol. Arkivbild.
Boris Johnson i spetember i fjol. Arkivbild.Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/TT

En exklusiv bostadsrenovering med oklar betalning, en lyxresa till Karibien och "Partygate" – Boris Johnsons tid som Storbritanniens premiärminister var allt annat än lugn.

Nu ska huvudpersonen själv ge sin version av tiden på Downing Street, meddelar bokförlaget Harper Collins. Johnsons kommande memoarer med fokus på åren 2019 till 2022 har inte fått någon titel, och det är oklart när den ska släppas, men förlaget lovar att boken blir "som ingen annan".

Det är heller inte officiellt hur mycket Johnson får för att skriva ner sina hågkomster, men enligt The Guardian lär det röra sig om uppemot eller till och med mer än en miljon pund.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.