Nyheter

Brittiskt prinspar flyttar till Santa Barbara

Storbritannien/USA • Publicerad 13 augusti 2020
Prins Harry and Meghan på en bild från mars.
Prins Harry and Meghan på en bild från mars.Foto: Simon Dawson/AP/TT

Hertigen och hertiginnan av Sussex, brittiske prins Harry och hans hustru Meghan, har flyttat till en ny bostad i Kalifornien i USA.

Flytten skedde i juli och familjen hoppas att privatlivet ska respekteras "för deras grannar, liksom deras familj", säger en talesperson, som dock inte bekräftar var bostaden ligger.

Enligt amerikanska People och Page Six har prinsparet köpt ett hus i Santa Barbara, ett välbärgat samhälle norr om Los Angeles, där bland andra Oprah Winfrey och Ellen DeGeneres också bor.

Prins Harry och Meghan, som lämnade sina kungliga plikter tidigare i år, har tidigare bott i Los Angeles, där de bland annat råkat i konflikt med en paparazzofotograf. Paret stämde fotografen för att olovligen ha tagit bilder på deras son Archie.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.