Annons

"Call of dutys" battle royale lockar miljoner

Spel • Publicerad 14 mars 2020
I nya "Warzone" gör uppemot 150 spelare upp i matcher. Hittills har 15 miljoner spelare testat något av de två nya spellägena. Pressbild.
I nya "Warzone" gör uppemot 150 spelare upp i matcher. Hittills har 15 miljoner spelare testat något av de två nya spellägena. Pressbild.Foto: Activision/TT

Skaparna av förstapersonsskjutaren "Call of Duty: Modern warfare" överraskade i veckan med att släppa nya "Warzone", två spellägen till spelet som är gratis för alla (även de som inte har det ordinarie spelet).

150 spelare gör upp i lag om tre i ett battle royale, med målet att vara det sista överlevande laget. Förutom att ta kål på varandra går det att utföra frivilliga miniuppdrag för att få belöningar. I spelläget "plunder" handlar det om att samla så mycket pengar som möjligt, där fallna spelare får starta om ett obegränsat antal gånger.

Annons

Spelet finns till pc, Playstation 4 och Xbox One och det går att spela över plattformsgränserna.

Enligt utgivaren Activision så har "Warzone" redan lockat 15 miljoner spelare.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons