Annons

Claes Malmberg klar för Arlövsrevyn

Teater • Publicerad 9 maj 2019
Claes Malmberg blir äntligen en del av Arlövsrevyns ensemble, berättar arrangören Kent Nilsson. Arkivbild.Foto: Jonas Ekströmer/TT

Claes Malmberg är klar för nästa års Arlövsrevy. Tillsammans med Niklas Holtne ska han spela i vad som kommer att bli den 26:e uppsättningen i ordningen.

"Jag har jagat Claes Malmberg i många år och nu var han äntligen ledig. Det ska bli fantastiskt roligt att få jobba ihop med Claes", säger Kent Nilsson, som står bakom arrangemanget, i ett pressmeddelande.

Annons

"Han är den ende som aldrig har varit med i revyn förr, men som ändå har varit med! Kryptiskt? Så här ligger det till: Under Arlövsrevyns uppsättning år 2011 blev imitatören Anders Mårtensson sjuk, varpå Claes Malmberg hoppade in som vikarie. År 2020 är han tillbaka, nu som ordinarie ensemblemedlem."

Föreställningen regisseras av Adde Malmberg och på scenen syns även Jennie Rosengren, Caroline Nilsson och Revyorkestern under Magnus Rosengrens ledning.

Revyn får premiär den 5 januari 2020.

Jonas Ekströmer/TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons