Dallas skaffade sig matchboll

Ishockey • Publicerad 4 maj 2019
Dallas målvakt Ben Bishop gör en av sina 38 rädningar mot St Louis.
Dallas målvakt Ben Bishop gör en av sina 38 rädningar mot St Louis.Foto: Jeff Roberson/AP/TT

Dallas har skaffat sig en 3–2-ledning i Stanley Cup-kvartsfinalen mot St Louis.

Tidigt på lördagen vann laget med 2–1 och kan nu avgöra på hemmaplan på söndag kväll.

Två minuter in i matchen fick Mattias Janmark ett fint läge att göra matchens första mål, men Jordan Binnington i St Lous mål gjorde redan där en av matchens räddningar. Returen gick dock till Dallas och bara sekunder senare kunde Jason Spezza göra 1–0.

Esa Lindell utökade sedan ledningen innan Jaden Schwartz kvitterade för St Louis med tio minuter kvar att spela. Men närmare än så kom hemmalaget aldrig, mycket tack vare en storspelande Ben Bishop i Dallasmålet.