Annons

De tävlar i årets "Kockarnas kamp"

Tv • Publicerad 4 september 2019
Deltagarna i nya säsongen av "Kockarnas kamp". Pressbild.
Deltagarna i nya säsongen av "Kockarnas kamp". Pressbild.Foto: Linus Hallsénius/TV4

Kända och mindre kända kockar som tampas över grytorna, det är upplägget i TV4-programmet "Kockarnas kamp". Bland årets deltagare hittar vi såväl veteraner som unga kockstjärnor.

Årets deltagare är Daniel Höglander, Marion Ringborg, Kajsa Axbåge, Douglas Tjärnhammar-Alm, Per Gustafson, Emma Shields, Sebastian Gibrand och Walter Traub.

Annons

"Det här är kontrasternas säsong. Några har aldrig tävlat tidigare medan andra har varit förberedda på proffsnivå sedan dag ett. Trots det blir det osäker utgång i varje tävling vilket gör det olidligt spännande", säger programledaren Pär Lernström i ett pressmeddelande.

Tidigare vinnare i programmet är bland andra Tommy Myllymäki och Tareq Taylor. "Kockarnas kamp" prisades i förra veckan i kategorin årets dokusåpa under Kristallengalan.

Den åttonde säsongen börjar sändas 24 september i TV4.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons