Annons

Disney pausar filminspelningar

Film • Publicerad 13 mars 2020
En nyinspelning av "Den lilla sjöjungfrun" som skulle ha påbörjats nästa vecka pausas, meddelar Disney. Pressbild.
En nyinspelning av "Den lilla sjöjungfrun" som skulle ha påbörjats nästa vecka pausas, meddelar Disney. Pressbild.Foto: Disney/AP/TT

Disneys inspelningar av bland andra "Den lilla sjöjungfrun" och en uppföljare till "Älskling, jag krympte barnen" pausas på obestämd tid, skriver Deadline. Även en ny film i "Ensam hemma"-serien, en film om Peter Pan, Guillermo del Toros "Nightmare alley" och Ridley Scotts nya film "The last duel" sätts på paus av filmstudion.

– Även om vi inte har några bekräftade fall av coronasmitta bland våra medarbetare så har vi bestämt att för allas bästa pausa produktionen av några av våra kommande filmer under en kort period. Vi kommer att utvärdera situationen och börja filma igen så snart som möjligt, säger en talesperson för Disney.

Inspelningen av "Den lilla sjöjungfrun" från 1989 skulle ha påbörjats nästa vecka. Melissa McCarthy, Halle Bailey och Javier Bardem är några av skådespelarna som gör huvudrollerna i filmen.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons