Annons

Dogge Doggelito förlovad med flickvännen

Nöje • Publicerad 3 maj 2019
Dogge Doggelito har förlovat sig med flickvännen Claudia. Arkivbild.
Dogge Doggelito har förlovat sig med flickvännen Claudia. Arkivbild.Foto: Erik Mårtensson/ TT

Artisten Dogge Doggelito har friat till flickvännen Claudia – för andra gången – och fått ja, skriver .

Första gången Doggelito frågade var i februari i år, men då fick han nobben och lade ut förlovningsringarna till försäljning på Facebook. Han berättade då att han skulle gå i terapi, något som ska ha hjälpt honom och flickvännen att hitta tillbaka till varandra, berättar han för tidningen.

Annons

– Vi hade mycket tjafs, så vi var nog inte redo. Ibland måste man krascha för att födas på nytt som fågel Fenix och komma tillbaka. Jag fick vara en liten fågel Fenix. Jag har jobbat med mig själv lite mera, för att visa att jag vill förändras som människa och jag har gått i terapi, säger han.

Förlovningen skedde under påskhelgen på en semesterresa till Israel. Dogge Doggelito har sedan tidigare en dotter med hustrun Leonida Léon, som gick bort i cancer 2004. Han är aktuell med en ny singel från ett kommande visalbum.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons