Annons

Donald Trump jr till senaten

USA • Publicerad 15 maj 2019
Donald Trump jr, son till USA:s president. Han anklagas för att ha haft känsliga kontakter med ryska intressen under valrörelsen 2016. Bild från ett kampanjframträdande i Wisconsin för några veckor sedan.
Donald Trump jr, son till USA:s president. Han anklagas för att ha haft känsliga kontakter med ryska intressen under valrörelsen 2016. Bild från ett kampanjframträdande i Wisconsin för några veckor sedan.Foto: Mike Roemer/AP/TT

Donald Trump den yngre säger ja till att frågas ut i senatens underrättelseutskott i mitten av juni, uppger kongresskällor.

I förra veckan rapporterades att sonen till USA:s president motsatte sig en kallelse, och bara ville svara på frågor skriftligen. Men efter förhandlingar ska han alltså nu ha gått med på att framträda.

Utfrågningen ska vara högst fyra timmar, och väntas handla om ryska kontakter under valrörelsen 2016.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons