Annons

Emilia Clarke spelar poet i Björn Runge-film

Film • Publicerad 8 maj 2019
Emilia Clarke ska spela poeten Elizabeth Barrett i Björn Runges kommande film “Let me count the ways".
Emilia Clarke ska spela poeten Elizabeth Barrett i Björn Runges kommande film “Let me count the ways".Foto: Jordan Strauss

"Game of thrones"-stjärnan Emilia Clarke ska spela huvudrollen i den kommande filmen “Let me count the ways", regisserad av den hyllade svensken Björn Runge, skriver .

Filmen utspelar sig i London vid 1800-talets mitt och är baserad på den sanna kärlekshistorien mellan poeterna Elizabeth Barrett (spelad av Clarke) och Robert Browning.

Annons

Emilia Clarke har blivit en världsstjärna i och med sin roll som Daenerys Targaryen i "Game of thrones". Regissören Björn Runge rönte stora framgångar med sin senaste film "The wife" för vilken huvudrollsinnehavaren Glenn Close nominerades till en Oscar och belönades med en Golden Globe.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons