Annons
Nyheter

Ericsson i samarbete med Deutsche Telekom

Ekonomi • Publicerad 20 september 2023
Telekomtillverkaren Ericsson, med vd Börje Ekholm, lanserar strategiskt partnerskap med Deutsche Telekom. Arkivbild
Telekomtillverkaren Ericsson, med vd Börje Ekholm, lanserar strategiskt partnerskap med Deutsche Telekom. ArkivbildFoto: Lars Schröder/TT

Ericsson har inlett ett strategiskt samarbete med den tyska mobiloperatören Deutsche Telekom, för att erbjuda nya verktyg för utvecklare och företag när de ska integrera nätverksinvesteringar i sina applikationer, skriver den svenska telekomtillverkaren i ett pressmeddelande.

Ericsson kallar partnerskapet med Deutsche Telekom på området för "en milstolpe", som skapar bättre förutsättningar att tjäna pengar på nätverksinvesteringar.

Det handlar enligt Ericsson om stora pengar. Enligt konsultbyrån STL Partners skapas nya intäktsmöjligheter på över 20 miljarder dollar (motsvarande drygt 220 miljarder kronor) till 2028.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons