Annons
Nyheter

Familj sköts ihjäl i Kalifornien

USA • Publicerad 17 januari 2023
Polisen söker minst två gärningspersoner efter att sex personer skjutits ihjäl i Kalifornien.
Polisen söker minst två gärningspersoner efter att sex personer skjutits ihjäl i Kalifornien.Foto: AP/TT

Sex personer, varav en 17-årig mamma och hennes sex månader gamla barn, har dödats i en skottlossning i en bostad i centrala Kalifornien i USA.

Larmet om skottlossning utanför staden Visalia, i hjärtat av Kaliforniens jordbruksland, kom in vid 03.30 natten mot måndag, lokal tid.

Annons

På platsen hittade polisen två döda personer på gatan och en tredje i dörröppningen till bostaden. Ytterligare två ihjälskjutna personer hittades i bostaden, samt en man som fortfarande var vid liv men som senare avled på sjukhus.

Polisen söker efter minst två misstänkta gärningspersoner. Polisen misstänker kopplingar till gängkriminalitet, då huset söktes igenom vid en husrannsakan en vecka tidigare.

Två av offren, den unga mamman och hennes barn, sköts i huvudet, enligt polisen.

– Vi tror inte att detta var ett slumpmässigt våld. Vi tror att det var riktat mot familjen, säger polisen Mike Boudreaux.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons