Annons
Nyheter

Fick oönskat knark med posten

Brott • Publicerad 16 juli 2023
En Lidköpingsbo fick hem ett eftersänt brev med ett pulver som antas vara narkotika. Arkivbild.
En Lidköpingsbo fick hem ett eftersänt brev med ett pulver som antas vara narkotika. Arkivbild.Foto: Claudio Bresciani/TT

När Lidköpingsbon kom hem från jobbet fann han ett eftersänt brev i sin brevlåda. Det var adresserat till hans förra adress i en annan stad. Som adressat stod hans efternamn, men ett annat förnamn.

– Det var lite konstigt. Men eftersom det var adresserat till min gamla adress så öppnade jag det, berättar Lidköpingsbon för Skaraborgs Allehanda.

Annons

Han skojade med sin sambo och sade "tänk om det är knark" i brevet och det verkar det också ha varit. I brevet låg en liten plastpåse med drygt 21 gram av ett vitgult pulver. Han ringde direkt polisen som tog hand om både brevet och innehållet.

Lidköpingsbons och polisens teori är att någon har beställt innehållet i brevet i fingerat namn till hans gamla adress i syfte att vittja brevlådan när försändelsen levererats.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons