Annons

Foppa vill tvåla till fotbollsspelare i höst

Tv • Publicerad 13 maj 2019
Anja Pärson och Peter Forsberg dyker upp i säsong två av "Vem kan slå Anja och Foppa". Arkivbild.
Anja Pärson och Peter Forsberg dyker upp i säsong två av "Vem kan slå Anja och Foppa". Arkivbild.Foto: Erik Simander/TT

Kanal 5:s program "Vem kan slå Anja och Foppa" kommer tillbaka för en andra säsong till hösten.

Sportprofilerna Anja Pärson och Peter Forsberg utmanas den här gången av paren Anna Lindberg och Staffan Olsson, Hanna Öberg och Glenn Hysén, Henrik Larsson och Andreas Granqvist, Björn Ferry och Heidi Andersson, Carolina Klüft och Mikaela Laurén, samt Magdalena Forsberg och Tony Rickardsson.

Annons

Peter Forsberg vet redan vem han är mest taggad på att möta.

"I fjol var det Jeppe Blomqvist, eftersom jag fick spö av honom i ett annat sammanhang. I år, Granen och Henke vore härligt att dänga. Alltid skoj att tvåla till fotbollsspelarna", säger han i ett pressmeddelande.

Hockeylegendaren tror att han och Pärson kommer vara ännu vassare den här gången. Forsberg har dessutom tränat hårt inför programmet.

"Jag har försökt hålla igång på resor och hemma. Faktum är att jag har tryckt in några styrkepass nu på slutet", säger Forsberg.

Carina Berg och Jessica Almenäs återvänder som programledare och Jonas Karlsson är kommentator. Programmet har premiär i höst på Kanal 5 och Dplay.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons