Annons
Nyheter

Google förlänger hemarbete

Ekonomi • Publicerad 1 september 2021
Googles vd Sundar Pichai förlänger det frivilliga hemarbetet fram till januari, och öppnar för mer flexibla arbetssätt framöver. Arkivbild.
Googles vd Sundar Pichai förlänger det frivilliga hemarbetet fram till januari, och öppnar för mer flexibla arbetssätt framöver. Arkivbild.Foto: Eric Risberg

De som arbetar på Google behöver inte komma till kontoret förrän tidigast 10 januari. Det är budet när nätjätten förlänger möjligheten till hemarbete för tredje gången.

Även andra teknikjättar som Amazon, Apple och Facebook omvärderar planen för att återvända till kontoren.

Googles vd Sundar Pichai skriver också i sin senaste bloggpost att personalen kommer erbjudas mer flexibilitet framöver. Efter den 10 januari kommer företaget att låta verksamheten i olika länder själva staka ut en väg för hemarbete. Om de väljer att dra in möjligheten att arbeta hemma ska personalen få besked 30 dagar i förväg, skriver han.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons