Annons

Herrera lämnar Manchester United

Fotboll • Publicerad 11 maj 2019
Efter söndagens avslutande omgång i Premier League har Ander Herrera (till höger) gjort sitt i Manchester United. Arkivbild.
Efter söndagens avslutande omgång i Premier League har Ander Herrera (till höger) gjort sitt i Manchester United. Arkivbild.Foto: Rui Vieira/AP/TT

Manchester Uniteds mittfältare Ander Herrera har bekräftat att han lämnar klubben när hans kontrakt löper ut efter säsongen.

Den 29-årige spanjoren, som anslöt från La Liga-klubben Athletic Bilbao 2014, tog via en video på Manchester Uniteds officiella Twitterkonto farväl av supportrarna under lördagen.

Annons

"Varje gång jag representerade denna klubb, i varje match, i vinster och förluster och även när jag inte kunde hjälpa till på gräset så insåg jag vad den här klubben betyder", sade Herrera bland annat i sin hälsning.

Brittiska medier har kopplat spelaren till en flytt till franska storklubben Paris Saint-Germain men själv har han än så länge inte kommenterat vad nästa destination blir.

Totalt blev det 189 matcher och 20 mål i Manchester United för Ander Herrera. Under sina fem år i klubben vann han FA-cupen, Ligacupen och Europa League.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons