Annons

Ingen gripen för misstänkt mord i Märsta

Brott • Publicerad 5 maj 2019
Polisen utreder ett misstänkt mord på en kvinna i Märsta. Arkivbild.
Polisen utreder ett misstänkt mord på en kvinna i Märsta. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Ingen har ännu gripits för det misstänkta mordet på en kvinna utanför Märsta norr om Stockholm.

– Det utreds fortfarande som mord, utredningsarbetet fortgår och vi har inte någon frihetsberövad, säger polisens presstalesperson Anna Westberg.

Annons

Polisen har hållit ett antal förhör och fler är inplanerade, samtidigt pågår arbetet med att fastställa dödsorsaken. Men polisen är i övrigt mycket förtegen kring vad som kan ha inträffat.

– Det spelar ingen roll vilka frågor du ställer. Det är det vi kan säga i dag, säger Anna Westberg.

Det var vid åttatiden i lördags morse som polisen larmades om att en person hittats död i ett grönområde. Platsen spärrades av och en teknisk undersökning genomfördes. Det tog sedan flera timmar innan polisen kunde berätta att det var en kvinna som hittats, att hon identifierats och anhöriga underrättats.

Enligt uppgifter till hade kvinnan brännskador, men det är ingenting som polisen bekräftar.

Polisen har också ringt runt till boende i närområdet, men utredningsarbetet verkar hittills inte ha gett något resultat i form av ett gripande.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons