Annons

"Judys domstol" läggs ned efter 25 säsonger

Tv • Publicerad 2 mars 2020
Judy Sheidlin har inte tröttnat, utan kommer att fortsätta med nya projekt när "Judge Judy" läggs ned av CBS. Arkivbild.
Judy Sheidlin har inte tröttnat, utan kommer att fortsätta med nya projekt när "Judge Judy" läggs ned av CBS. Arkivbild.Foto: Evan Agostini/AP Photo

Den populära realityserien "Judys domstol", eller på originalspråk "Judge Judy", läggs ned av CBS efter den kommande säsongen, skriver Variety. Det bekräftade seriens stjärna, domaren Judy Sheindlin, i "Ellen DeGeneres show" under måndagen.

Tv-bolaget kommer efter att den sista säsongen har sänts under 2020 och 2021 att sälja repriser av serien som omfattar hela 25 säsonger. Men Judy Sheindlin har inga planer på att försvinna ut ur rampljuset. Ett nytt projekt med namnet "Judy Justice" är redan planerat, men vilket format det kommer att vara i avslöjar hon inte än.

"Jag är inte trött. Så 'Judy Justice' kommer ut ett år senare. 'Judge Judy' kommer man att kunna se nästa år och åren efter det kan man se alla repriser samtidigt som 'Judy Justice' går i en annan riktning. Är inte det roligt?" säger Sheindlin enligt Variety.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons