Jumbons kräftgång fortsätter

Fotboll • Publicerad 12 maj 2019
Mjällbys Joel Nilsson jublade med lagkamraterna efter att ha gjort 2–1-målet borta mot formsvaga jumbolaget Syrianska.Foto: Pontus Lundahl/TT

Syrianskas segerlösa svit i superettan är uppe i fem raka matcher sedan hemmamötet med Mjällby slutat 1–2.

Jumbolaget från Södertälje hamnade i ett tidigt 0–1-underläge sedan Jacob Bergström satt fotbollsmatchens första mål i den 15:e minuten. Syrianskas Abdel Diarra kvitterade till 1–1 fem minuter senare, men hemmalaget fick ändå se sig besegrat.

Mjällbys Joel Nilsson avgjorde med sitt 2–1-mål i 69:e minuten och sköt Mjällby upp på tredje plats i tabellen. Syrianska, med tre förluster och två oavgjorda de senaste matcherna, är kvar på jumboplatsen i superettan efter sju omgångar.