Annons

Keyyo inreder små bostäder i ny serie

Nöje • Publicerad 2 mars 2020
Kristina "Keyyo" Petrushina och trillingsnickarna Patrik, Mikael och Robin Wadenholt hjälper personer med trånga hem och tunna plånböcker att få mysigare bostäder i SVT Play:s nya serie. Pressbild.
Kristina "Keyyo" Petrushina och trillingsnickarna Patrik, Mikael och Robin Wadenholt hjälper personer med trånga hem och tunna plånböcker att få mysigare bostäder i SVT Play:s nya serie. Pressbild.Foto: Janne Danielsson/SVT / Handout

Komikern och programledaren Kristina "Keyyo" Petrushina är tillbaka i en ny serie på SVT Play.

I "1/2 rum och kök" ska hon och trillingsnickarna Patrik, Mikael och Robin Wadenholt skapa mysiga hem av små bostäder – med tunna plånböcker. Förhoppningen är att unga, som ofta bor trångt och har begränsad ekonomi, ska inspireras.

Annons

"Jag längtar verkligen tills tittarna får träffa de flitiga och roliga trillingsnickarna, och framförallt de modiga huvudpersonerna som bott trångt och bökigt och som bestämt sig för att ta steget till förändring. Jag hoppas att alla blir lika inspirerade av vårt program som jag själv blev", kommenterar Kristina “Keyyo” Petrushina i ett pressmeddelande.

Serien, som består av sex avsnitt om 30 minuter vardera, publiceras på SVT:s sajt den 30 mars.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons