Annons
Nyheter

Kvinna attackerad i husvagn med tillhygge

Brott • Publicerad 10 augusti 2022
En kvinna i 30-årsåldern har blivit slagen i huvudet med ett tillhygge i en husvagn Göteborg, enligt polisen. Arkivbild.
En kvinna i 30-årsåldern har blivit slagen i huvudet med ett tillhygge i en husvagn Göteborg, enligt polisen. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En kvinna i 30-årsåldern har attackerats i en husvagn i nordöstra Göteborg. Hon ska enligt polisen ha blivit slagen i huvudet med ett tillhygge – en yxa eller hammare.

Händelsen utreds som försök till mord.

Annons

Kvinnan uppger för polisen att en person kom in i husvagnen och slog henne. Personen försvann sedan från platsen och har inte gripits.

Kvinnan fördes i ambulans till Östra sjukhuset.

– Hon har nog klarat sig ganska bra, hon var vaken och talbar, och vid god vigör. Vi har åkt till sjukhuset och talat med henne, men hon vill inte medverka och vi får inte så stor hjälp där, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson.

Polisen har hittat både en yxa och en hammare på platsen. Hela husvagnen har tagits i beslag för en teknisk undersökning.

– Vi är klara på själva platsen. Vi har bärgat in husvagnen och ska gå igenom den, säger Adlersson.

En förbipasserande larmade vid 18-tiden på onsdagen.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons