Annons

Kvinna svårt misshandlad med tillhygge

Brott • Publicerad 12 maj 2019
Polisen har gripit en man som misstänks för att han misshandlat en kvinna grovt med tillhyggen. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En kvinna hittades på söndagen allvarligt skadad i stadsdelen Biskopsgården i Göteborg. En man greps i en lägenhet i närheten och har anhållits misstänkt för grov misshandel.

– Hon hittades utomhus vid en hållplats. Enligt de uppgifter som inkom under förmiddagen var hon allvarligt skadad och fördes till sjukhus, där hon nu vårdas, säger Jenny Widén, presstalesperson vid polisregion Väst.

Annons

Kvinnan berättade för polisen att hon blivit misshandlad med tillhyggen. Vilken typ av tillhyggen det handlar om vill polisen för närvarande inte berätta. Lägenheten där det skett, och där mannen greps, har spärrats av för teknisk undersökning.

Jenny Widén vill inte gå in på vilken koppling mannen och kvinnan har till varandra.

– Det finns en koppling mellan dem, de är inte obekanta för varandra.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons