Annons

Lundvik ändrar numret – stiger som favorit

John Lundvik har gjort sin andra repetition på plats i Tel Aviv inför Eurovision Song Contest – med nya inslag i numret.
Musik • Publicerad 10 maj 2019
John Lundvik seglar uppåt i favoritlistorna och tippas nu ha andra störst chans att ta hem hela Eurovision Song Contest. Arkivbild.
John Lundvik seglar uppåt i favoritlistorna och tippas nu ha andra störst chans att ta hem hela Eurovision Song Contest. Arkivbild.Foto: Henrik Montgomery/TT

Snart drar Eurovision Song Contest i gång i Tel Aviv. Det svenska teamet med John Lundvik i spetsen har varit på plats i den israeliska kuststaden sedan i söndags och redan hunnit repetera två gånger.

Tillsammans med kören The Mamas steg John Lundvik upp tidigt på fredagen och övade på hotellets terrass, för att sedan repetera i arenan. Och enligt sångaren gjorde de vissa förändringar efter första repet.

Annons

– Vi har ändrat lite positioner med led-lamporna vilket jag tror för det vanliga ögat uppfattas som litet, men för oss som står på scenen behöver vi tänka på positionerna lite extra, säger John Lundvik och fortsätter.

– Det gör att numret poppar ut lite extra.

Mycket har också hunnit hända under veckan, även hur folk uppfattar bidraget “Too late for love”, enligt Lundvik.

– Folk har börjat fatta låten på ett helt annan sätt, säger han.

Låten har också seglat uppåt på betingbolagens listor. Lägst odds har Nederländernas Duncan Laurence med “Arcade” men Lundvik tippas nu ha andra störst chans att ta hem hela tävlingen, enligt sidan .

– Det är jätteroligt, när jag kom dit var jag inte alls uppe och nosade. Det måste bara ses som underbart att det är en låt som Europa tror kommer att hamna i toppen, säger John Lundvik.

Sofia Sundström/TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons