Annons

Madonna skadad – tvingades ställa in

Nöje • Publicerad 2 mars 2020
Madonna har ställt in ännu en konsert. Arkivbild.
Madonna har ställt in ännu en konsert. Arkivbild.Foto: Evan Agostini

Madonna fortsätter att ha problem med sin Madame X-turné. Nu har världsstjärnan ställt in ännu en konsert, efter ett fall från en stol på scen.

På sociala medier förklarade hon inför gårdagens konsert i Paris att den inte kunde genomföras.

Annons

”Jag föll för två kvällar sedan på scenen när en stol bokstavligen drogs bort under mig av misstag och jag landade på golvet på min svanskota. Jag klarade mig nätt och jämnt genom showen i går kväll, men bara för att jag hatar att göra andra besvikna”.

Madonna skriver vidare att till och med hon inser att "den här trasiga dockan som hålls samman av tejp och lim behöver stanna i sängen och vila ett par dagar, så att hon kan avsluta turnén hel och med ett leende".

Den 61-åriga världsstjärnan har haft långvariga höft- och knäproblem och har ställt in 14 konserter under turnén som ska avslutas den 11 mars. Det är ännu oklart hur det blir med kommande konserter.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons