Annons
Nyheter

Malmöfamilj beskjuten – ingen gängkoppling

Brott • Publicerad 16 oktober 2023
Polis, kriminaltekniker och specialsökhund på plats vid ett flerfamiljshus i Malmö på söndagsmorgonen efter en skottlossning mot en lägenhet.
Polis, kriminaltekniker och specialsökhund på plats vid ett flerfamiljshus i Malmö på söndagsmorgonen efter en skottlossning mot en lägenhet.Foto: Johan Nilsson/TT

Föräldrarna hade precis gått och lagt sig för att sova när två skott avlossades in i deras bostad i Malmö. En av kulorna gick in i ett av barnens rum.

Än så länge finns det inget som tyder på att det bor någon i fastigheten som har gängkopplingar, rapporterar Sydsvenskan med hänvisning till polisen.

Annons

– Om det här händer oss kan det drabba vem som helst, säger pappan i familjen till tidningen.

Skottlossningen inträffade strax före klockan 3 natten mot söndagen. Polisen har inte gripit någon för dådet som är rubricerat som mordförsök och grovt vapenbrott.

Ingen person skadades fysiskt.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons