GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Mamma försökte fly från tullen

Brott • Publicerad 25 september 2021
Kivnnan stoppades av tullare på Öresundsbron. Då valde hon att försöka att fly. Arkivbild.
Kivnnan stoppades av tullare på Öresundsbron. Då valde hon att försöka att fly. Arkivbild.
Foto: Johan Nilsson/TT

En kvinna flydde från tullen på Öresundsbron. I bilen fanns både hennes tvååriga son och tio kilo hasch, skriver Sydsvenskan.

Kvinnan hade stoppats av tullanställda för en kontroll i maj i år. När hon ombads att kliva ur tryckte hon i stället på gasen.

Hon stoppades några kilometer senare av gränspolis, och åtalas nu för bland annat grov narkotikasmuggling. Hon säger att hennes uppdragsgivare insisterade på att hennes son skulle följa med i bilen.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.